Testbänk för motorer med CANopen miniatyrtryckgivare

Motortillverkare arbetar idag med stationära och mobila testbänkar för test av motor och funktion av prototyper innan motorerna färdigställs. Här kan man förlita sig på vår tryckgivare med CANopen, CMP 8270.

Hållbarhets och prestanda tester kräver en robust och exakt sensor som kan tillhandhålla tillförlitliga resultat. Testbänkar och mobila testinstallationer är byggda för att testa fordonet till sin gräns och utöver. Oavsett om en viss felmarginal förväntas for sensorer i fordon så får inte testutrustningen misslyckas – en oupptäckt signaldrift skulle kunna ifrågasätta hela testcykelresultaten.

Regal har möjligheten att leverera de mest robusta och pålitliga sensorerna som kan användas för test- och mätinstrumentation. Tillsammans med vår leverantör Trafag kunde vi leverera tryckgivarna med omfattande CANopen funktioner som har bevisat sin robusthet och tillförlitlighet under de extrema förhållanden kunden utsätter mot sina mobila hydraulikapplikationer.

CANopen tryckgivare CMP 8270 har bevisat sitt värde i många stationära och mobila testanläggningar med sin noggrannhet på 0,1%, extremt kompakta design och omfattande CANopen funktioner. Med dess tunnfilmsmätcell på stål teknologi erbjuder tryckgivaren god stabilitet över hela livslängden och mycket bra övertryckstålighet. Omfattande CANopen-funktionalitet anpassas och parametriseras till den specifika installationen vilket gör datainsamlingen enkel, exakt och anpassad till applikationens test- och mätmål för kunden.