Just nu finns ett stort intresse för att elektrifiera många olika typer av maskiner i syfte att göra dom mer energieffektiva och hållbara. Det rör sig om elektrisk framdrift, elektrisk hydraulik eller styrsystem av olika slag. Vi hjälper dig att designa, dimensionera och optimera ditt elektriska system för just dina behov.

Regamotion® är varumärket under vilket vi samlar alla våra produkter och system som vi erbjuder marknaden för mobila applikationer. Här hittar du lösningar för AGV:er, autonoma maskiner, hybridlösningar, elhydraulik m.m. Applikationerna rör sig ofta om materialhantering, jord- och skogsbruk, entreprenadmaskiner och mindre elfordon. Våra kunder arbetar ofta med maskiner i krävande miljöer varför vi endast jobbar med produkter som är utformade och väl beprövade för just denna typ av användning.

Regal Components jobbar med ett mycket stort antal maskin-tillverkare runt om i världen och vi har därför sett det mesta av de utmaningar som en produktutvecklare eller konstruktör möter i sin vardag. Genom detta har vi byggt upp en kunskap och erfarenhet som hjälper oss att snabbt förstå dina tekniska utmaningar och behov. Ofta hjälper vi våra kunder att undvika fallgropar i utvecklingen som är svåra att förutse.

Hybrider av olika slag kommer i en allt snabbare takt. Vår Power Assist Hybrid har dragit till sig ett stort intresse under det senaste året. Det som ligger bakom uppståndelse för dess typer av hybrider är de nya och skärpta reglerna för dieselmotorer som används i sk. Non-road-machinery, dvs maskiner som i första hand inte är avsedda att användas på väg. Med vår Power Assist Hybrid kan du minimera utsläpp av CO2 från fosila bränslen genom att välja en mindre dieselmotor som tillsammans med en speciell typ av elmotor ger samma kraft som en stor dieselmotor. Det bästa av två världar.

Eldrivna fordon kan se lite olika ut men oftast innehåller vår leverans elmotorer, kontroll- och drivkomponenter och batterier. Allt skräddarsys för just din applikation. Vi har erfarenheten att välja rätt komponenter för att din maskin eller fordon skall fungera i en tuff miljö. Då fungerar bara de bästa komponenterna

Hydraulik är en stor energitjuv. Traditionellt har mobila hydraulsystem drivits av förbränningsmotorer varför förlusterna i hydraulsystemet har kunnat försummats. Nu rör vi oss mot mer miljövänliga och energieffektiva system och då kommer plötsligt hydrauliken i fokus. När vi i en mobil applikation måste bära med oss all energi i form av batterier måsta alla system i din maskin energioptimeras för att helheten ska bli bra. Vi hjälper dig att hitta en energieffektiv elhydraulisk lösning.