Om företaget

Affärsidé

Regal levererar lösningar inom motorsystem och sensorsystem till automationskunder i Norden. Portfolion byggs upp av egna produkter och agenturer för att tillgodose den nordiska marknadens behov. Målet är att vara en långsiktig samarbetspartner för vår kund där relationen bygger på förtroende, know-how och utveckling.

”Regal underlättar vardagen för alla som arbetar med automation”

Verksamhet

Regal Components AB grundades i vår nuvarande form i Uppsala 1992 och fokuserade då främst på linjärgivare för hydrauliska cylindrar, detta var starten för Regal-givaren. Sedan dess har Regal vuxit till ett av norra Europas ledande företag inom positionskontroll och verksamheten inkluderar idag även processkontroll och en motordivision. Regal har lång erfarenhet inom branschen och har genom åren samlat en stor kunskap om produkterna och dess applikationer.

I egna lokaler bedrivs idag verksamhet inom försäljning, utveckling, produktion och lager. Vi strävar efter att alltid ligga i frontlinjen gällande ny teknologi samt leverera rätt lösning till er applikation. Som en del i vår ständiga utveckling har vi ett nära samarbete med universitet och ett stort internationellt nätverk. År 2012 flyttade vi till nya och större lokaler för att låta verksamheten växa och möta framtidens möjligheter.

Kvalitet präglar vår verksamhet, inte bara produkterna utan hela vårt sätt att arbeta. Regal är ISO 9001:2015 certifierade, likaså våra huvudleverantörer. Kundens kvalitetskrav står alltid i fokus i vårt dagliga arbete. Som en del i vårt kvalitetsarbete arbetar vi aktivt för att minska vår miljöpåverkan, bland annat genom att arbeta med återvinningsbara material och omhändertagande av eventuellt miljöfarligt avfall.

Klicka på länkarna till höger för att se vår Kvalitet-, Miljö- och Integritetspolicy.