Regal arbetar för en enklare vardag.
Tillsammans med våra kunder skapar vi smartare tekniska lösningar


Vi strävar efter en enklare vardag, inget flott eller extravagant, men en säker, funktionell och glad vardag. Vår teknologi arbetar i det gömda, inbyggd i maskiner av olika slag, vi syns inte men finns där för att göra våra kunders maskiner smartare och säkrare. Vår teknik finns i applikationer som ska klara tuffa utmaningar varje dag under många år. De används ofta utomhus i alla väder och under alla årstider, de ska vara säkra, produktiva, användarvänliga och självklart ekonomiskt lönsamma för alla parter. En utmaning vi gärna tar oss an.

Vi gör det genom att vara en långsiktig partner till våra kunder, förståelse för olika branscher och kundens unika förutsättningar är viktigt för leverera rätt lösning. Med egen utvecklingsavdelning och produktionsanläggning levererar vi sensorsystem och elektriska drivsystem till maskiner och fordon. Vi utvecklar helt kundunika lösningar där det behövs men har även ett utbud av standardiserade produkter, och hela spannet däremellan. Rätt sak på rätt plats.

Vi har våra lokaler i Uppsala och här finns organisationen samlad. Försäljning, inköp och administration finns i samma lokaler som utveckling och produktion vilket ger nära samarbete och tät kommunikation. Vi strävar efter att alltid blir bättre och alla anställda får använda 10% av sin tid till lärande aktiviteter, om det nu betyder att läsa en kurs, bygga en el-cykel eller om de har någon annan bra idé.