Regasense® är varumärket för Regal Components egna cylindersensorer. Det går att välja mellan fyra typer av sensorer med tre olika tekniker. Likheten mellan dessa är att dimensionerna bibehålls vilket ger dig som kund fördelen att ha samma cylinderdesign för alla fyra typerna.

PS6300 och PS6500-serien är båda potentiometrar tillverkade av ledande plast, som ger en lång livslängd och stabil användning. Med en absolut analog utgång är de enkla att ansluta till olika typer av mätningar som inte är nödvändiga för att nollkalibrera när de är avstängda eller vid uppstart. Sensorerna används i en mängd olika applikationer, många till entreprenadmaskiner. Få mer information om PS6300 och PS6500 här.

RCL40 / 41 är en induktiv cylindergivare. Mycket robust för alla typer av miljöer. Den beröringsfria sensorn ger en extremt lång livslängd. Det fungerar i mycket tuffa miljöer och klarar temperaturer upp till 155°C. Sensorn levereras alltid med en extern monterad styrenhet där du kan välja mellan 0-10V eller 4-20mA utsignal.

GY-mini är en mycket kompakt magnetostriktiv cylindersensor. Den har en mycket kort dödzon utan påverkan av magnetfält jämfört med andra. Med sin beröringsfria magnet, erbjuder den högsta möjliga tillförlitlighet och extremt lång livslängd. Här har du också möjlighet att välja en slaglängd inom en millimeter från 50 upp till 1500 mm.