JOBBA HOS OSS

Är du den perfekta matchen mellan tekniskt know-how och affärsnille?

Vi söker en affärsutvecklare för ett av våra produktområden inom sensordivisionen. Trivs du som bäst när du möter kunder och hjälper dem i deras utveckling? Vågar du utmana dig själv och andra för att hitta nya lösningar, då kanske du är vår nya affärsutvecklare.

Som affärsutvecklare blir du ansvarig för ett produktområde inom vår sensordivision och för att utveckla affärerna inom det. Du kommer bygga relationer med nya kunder och utveckla relationen med befintliga kunder. Du tycker om att möta människor och ser resor som en naturlig del i tjänsten. Du medverkar i att sätta upp strategier och mål för att utveckla ditt affärsområde och tillsammans med dina kollegor arbetar du mot Regals gemensamma mål.

Du ansvarar för att guida dina kunder till rätt teknisk lösning, skriver avtal och offerter baserat på deras behov och förutsättningar. Till din hjälp har du kollegor med teknisk expertis, men även du kommer bli expert inom ditt produktområde. Kunderna är maskintillverkande bolag inom många branscher och personerna du möter är t ex produktchefer, konstruktörer, projektledare och inköpare. Det är viktigt att ha kunskap och förståelse för kundernas applikationer och branschernas unika förutsättningar så du kommer ständigt fördjupa dina tekniska kunskaper och marknadsinsikter.

Läs mer om tjänsten och hur du söker här. Sök, det blir kul!

Med vänliga hälsningar,
Sofia Löfstrand